fbpx
AjankohtaistaTiedotteet

Nyt tarvitaan varsinaissuomalaisia vaikuttajia yhteistyöhön Ainutlaatuisen Saaristomeremme puhtauden puolesta!

TOIVOMME, ETTÄ SINÄ JA EDUSTAMASI YRITYS, YHTEISÖ TAI KUNTA HALUATTE TULLA MUKAAN PERUSTETUN SAARISTOMERIVAIKUTTAJIEN VERKOSTON JÄSENEKSI

Olemme loppuvuodesta 2019 koonneet Saaristomerivaikuttajat -verkostoa.

Verkoston jäsenet tulevat saamaan säännöllisesti tietoa Operaatiomme edistymisestä ja suunnitelmista. Toimitamme käyttöönne laadukkaita posteja, presentaatioita, filmejä ja muita materiaaleja. Toivomme sinun Vaikuttajana jakavan näitä materiaaleja verkossa aktiivisesti omille verkostoillesi ja näin osallistuvan asiamme tunnetuksi tekemiseen ja edistämiseen. Kutsumme sinut vähintään kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin Saaristomerivaikuttajien tilaisuuksiin, joissa informoimme Operaation edistymisestä ja keskustelemme jatkotoimenpiteistä.

Julkaisemme Vaikuttajien ja heidän taustayhteisöjensä nimet näyttävästi osana Turun Sanomien ilmoitteluamme vuoden 2020 aikana. Ensi kertaa 31.12.2019, josta esimerkkikuva ohessa.

Kaikkien 28.2.2020 mennessä mukaan tulleiden Vaikuttajien ja heidän taustayhteisöjensä nimet julkaistaan myös maaliskuun lopulla 2020 ilmestyvässä Saaristomeren Sinisessa kirjassa.

Sen tekijöinä ovat Turun Yliopiston emeritus rehtori, professori Kalervo Väänänen ja hänen laaja asiantuntijaryhmänsä. Kirja kertoo kuvin ja sanoin Saaristomeren ainutlaatuisuudesta, sisältää tilanneanalyysin, konkreettisen toimenpidesuunnitelman politiikkasuosituksineen sekä visiokuvan niistä tulevaisuuden mahdollisuuksista, jonka meremme puhdistuminen avaa.

Kirja tullaan luovuttamaan valtiojohdolle, ministeriöiden avainhenkilöille, kansanedustajille, medialle ja asian kannalta muille tärkeille kohderyhmille. Kaikki Saaristomerivaikuttajat saavat omat kirjansa.

Saaristomerivaikuttajien ja heidän edustamansa yritykset, yhteisöt tai kunnat ovat esillä myös verkkosivuillamme.

Liittymällä vaikuttajaverkostoomme ja jakamalla aktiivisesti tietoa omille verkostoillenne olette vahvasti vaikuttamassa Saaristomeren puhtaamman tulevaisuuden puolesta. Tavoitteenamme on tehdä laajan yhteistyön voimin Vuosikymmenen Ympäristöteko, joka olisi suomalainen malliesimerkki ja joka samalla muodostuisi vientikelpoiseksi kansainväliseksi konseptiksi.

Vaikuttajaverkostoa tarvitsemme tiedon kuljettajana, mielipiteitten muokkaajana ja myös laajan valmistelutyömme ja valmistuvien materiaalien rahoituksessa. Vaikuttajaverkoston vastikkeellinen yhteistyömaksu koko kaudelle 2020–2023 on 3000 € + alv / henkilö / taustayhteisö.

Se laskutetaan nimikkeellä Vastuullisuusyhteistyö / Ainutlaatuinen Saaristomeri / Vaikuttajaverkosto.

 

Tervetuloa mukaan Saaristomerivaikuttajiin.

 

Turussa, 31.12.2019

Yhteistyöterveisin
Kari Veijonen
Operaatio Ainutlaatuinen Saaristomeri 2019–2023
Projektijohtaja
0500 824 605 | kari.veijonen@veijonenconsulting.fi